music is the shit, love it!

har faktiskt aldrig riktigt lyssnat på texten till den här låten, brukar alltid göra det men det är ju en så där låt som man bara gillar att höra lite sådär halft typ sån låt som man kan slappna av till. eller så är det bara jag..XD aja lyssna om ni vill tycker iallafall att den är bra=) till er alla nattugglor som sitter uppe nu, här har ni något att slappna av till, läs och lyssna på texter för övrigt faktiskt rätt skön. älskar ju låtar som har en handling om något. aja puss på er alla som läser<3 love från em;)


illamående is the shit!

har vart illamående hela jävla dagen idag, haft kvälvningar och ont i magen. inte kul kan jag berätta för er. men men gick iallafall till skolan och var där hela dagen. sen på engelskan ringe felicia lite kul samtal.

jag ser at felicia ringer (får panik tror jag låvat något sen glömt)
em: vad vill du?
felicia:??.. vad ska du göra efter skolan?
em: vadårå?
felicia: (vad har jag gjort?) jag ska till marieberg vid fem så tänkte att vi kunde ses innan.
em: (tar en lättnadens suck) jaa vist =) ( skulle ju ändå dit med mammi<3

haha trodde ju att jag lovat att jobba eller något men så var det bara att hon ville ses. sorry för att jag var lite smått otrevlig älski, men fick seriöst lite panik där.XD


köpte lite saker på marieberg iallafall.
bilder ska jag försöka fixa när jag orkar. men köpte iallafall en halsduk och vantar, en blå stickad kofta, sen två andra tröjor=) ska för övrigt börja sticka lite mössor, vantar, halsdukar och sockar. haha får se hur det blir hoppas det blir bra.

aja ha det bra alla som lyckats komma in på den här bloggen. kisses and hugs from em.


kul...

...att jag är så himla duktig och kan kolla rätt på mitt schema. började ju kl 10.30 och inte 9.20, så självklart tog jag ju bussen som gick in 8.28 så nu har jag suttit hör inne i skolan ett tag.. kunde ju ha tagit den som gick en timme senare. aja jag får skylla mig själv eftersom jag inte är så bra på att läsa ibland..XD nu är det iallafall bara en havltimme kvar tills man börjar med språk. inte så jätte kul men, men livet är inte alltid roligt. sen blir det engelska redovisnong, börjar lära mig mibn del av texten utantill nu. men jag kommer nog att glömma bort det när jag står inför hela klassen. Ååå hatar redovisning!!!

ÄKTA...

om inte det här är ett bevis på äkta kärlek så vet jag inte vad som är det..
innan ni förhoppningsvis kollar på videon så läs det här...

 
En dag frågar en son sin far: "Pappa, springer du en maraton med mig?
"Pappan svarar: "ja" och de springer sin första maraton tillsammans.

En annan dag frågar sonen sin far igen: "Pappa, springer du en till maraton med mig?
&qu...ot; och pappan svarar igen "ja, min son".

En dag frågar sonen sin far: "Pappa, vill du göra Ironman tillsammans med mig?
(4 km simning, 180 km cykling, 42 km löpning)

och pappa svarar återigen JA

, allt förmår jag genom honom som ger mig kraft

Sonata Arctica

lite stolt över dom här för dom är från finland och jag har ju lite rötter där! så blir så himla glad över att det finns några bra finska band som kan sjukga något annat än finsk folk skit. so sit back and enjoy the good music.<3

skolfoto!!

dålig uppdatering i helgen, har haft besök hemma och sen har jag vart med felicia och när amn är med felicia så flyger tiden bara förbi, jobbade igår med felicia på cáfét. det gick ju "jätte" bra eller hur felicia;) ne men det var faktiskt väldigt kul. många skratt vart det ju såklart och inte en lung stund. mår så sjukt bra när jag är med felicia.. fan det är nästan så att man flyttar med det skulle nog inte felicia stå ut med..xD

hahaha

lärare: ..... läxa!
em: va? vadå läxa??? (panikslagen)
 

jaa så är det ibland när man inet lyssnar..XD


jessica: nu slutar jag
em: va slutar vi??
jessica: ne men jag drar.
em: haha.XD

spanska är ju jätte kul...

.. ne inte så speciellt.  idag är det storebrors födelsedag, Grattis bror!!!! 20 år va fan det är inte illa. middag idag på Karishma, som är en indisk restauran i örebro. kommer bli sjukt bra, ska upp på stan efter skolan och köpa blommor till han sen ska jag ge han sin present också när jag kommer hem. kul föresten att jag lyssnar mycket på min spanska lärare..XD haha har inte lyssnat på något som han har sagt.. det måste jag fan ändra på men palla! är för övrigt sjukt hungrig, magen kurrar hela tiden.. Ååå vill ha mat!

HJÄLP!!

shit min bror fyller ju år på fredag och jag har inte köpt något... vad ska man köpa till sin storebror som fyller 20??? HJÄLP uppskattas väldigt mycket!!

datakunskap..

sitter på datakunskap nu och segar... den här veckan blir rätt skön inte så mycket träningar rättare sagt typ inga förutom idag då.. imorgon blir det jobb på pool media, torsdag blir det kanske match, om man blir uttagen. fredag fyller markus år så då blir det middag ute.=) lördag funderar jag på om jag ska trakasera felicia lite om hon har lust.. sen söndag blir det jobb på café sen måndag blir det jobb på café igen=) pengar pengar pengar!!!

Dirty Little secret

in love with this song!! Dilana som sjunger är bara föör BÄST!!!!


Kalle, Kalle, Kalle..xD

haha sitter just nu och snackar med kalle, berättede för han att jag gillar en kille. haha kolla konversationen..xD


em: Åå är så arg på mig själv
kalle: varför?:(
em:för jag gillar en kille men jag vet inte om han gillar mig.tror han gillade mig förrut men vet inte om han fortfarande gör det..
kalle: säg att du tycker det.
em: nee han kommer bara dissa mig som alla andra.!
kalle: säg till han att du gillar att ha sex då kommer han. de är de ända killarna tänker på i den här åldern.
em: hahahahahaha,xD


haha jag dör åt kalles så kallede råd.. vet att du vill hjälpa kalle men seriöst!! dina råd är ibland inte dom bäst<3

 


Love is..

..Ännu en sjukt bra bo burnham video, kolla!!


HAHAHA

asså den här killen är ju bara för skön! lyssna på låten seriöst!!



han är sjukt bra på piano!

skola

sitter i skolan och segar som fan... 'Ååå vad tråkigt, vill bara åka hem. sen så blir ju inte helgen som jag planerade den. så är det någon som vil hitta på något? skriv på msn i så fall.=)

=/

sitter i skolan och segar som fan, var och tog en sruta för ett tag sen så jag missade fotbollen och tyckte inte att det var någon idé att åka bort dit och bara kolla så nu sitter man här och har skit tråkigt.. näste lektion blir spanska kl 10:10. Ååå palla!! sen blir det svenska och efter det träffa felicia innan man ska åka och jobba på pool media. jag orkar fan inte! är ju sjukt trött efter matchen igår. finns fan inget att göra här. och jag som vill sova!

GULD!!!!!!!!!!

ett lite snabbt inlägg nu bara för jag måste sova, är för trött efter dm matchen mot kif!!! matchen slutade 3-2 till ÖSK!!!!!!!! mitt lag!!!!! föör bra spelat brudar! älskar er alla, sån jävla kämpa match och ÖSK glöden den var ingen glöd det var fan en stor jävla brasa som aldrig slocknade! fy fan vad bra ni är tjejer, det är ett sånt här lag som får mig att fortsätta även om jag är trött och även om jag får kramp. ni är bokstavligt Guld värda!! SM i höst nu!!! TAGGA!!! Kommer alltid ge mitt allt för er brudar, för jag vet att det gör ni även för mig!!

kan ni tänka er?

kan ni tänka er att jag har levt i 16½år och jag har aldrig gjort nåtonting rätt! det är fan helt jävla otroligt! asså alla är vi ju olika och alla har ju sitt sätt att leva på. alla gillar vi olika saker och vi fungrar alla olika! så hur kommer det sig att jag levr mitt liv helt fel och aldrig gör något rätt?
har vi inte alla rätt att leva vårat eget liv på vårat eget sätt? det tycker iallafall jag. sen får ju andra tycks hur dom vill men säg det inte till mig. jag orkar inte höra på allt gnäll om hur jag gör fel hela tiden. varför kan jag inte bara få vara glad för?

Layla - Eric Clapton

blir så avslappnad av att lyssna på musik. det är mitt sätt att fly från verkligheten, och den här låten är ju bara för skön! riktigt mysig att lyssna på.



RSS 2.0