valborg=)

Ååå längar till valborg som fan=) ska ha så jävla kul med amanda=D<33 vi ska träffa lite kompisar och hänga med dom på stan och så. har inte träffa min underbara kompis amnada så mycket nu på ett tag så det ska bli jätte kul att vara med henne på valborg.=)  vad ska ni gör på valborg? skriv!=)


Fake it

idag var det temadag i skolan. alla fick göra något roligt utom min klass och parallelklassen i fotboll. för vi skulle göra nationella prov i matte och engelska (muntliga). säger som jag brukar, jag hoppas på det bästa men förväntar mig det värsta. efter det så kollade vi på en liten konsert som musikprofilen hade gjort. sen vart det hem och chilla innan det vart dags att åka in och "träna" kan inte riktigt kalla det träning att jogga 3 kilometer. vilket ändå gick sådär medtanke på att min fot gör rätt ont just nu. kom hem och och tog en lång dusch och bastade. föör jävla skönt att basta. det kna ju vara så att det går lite i generna, är ju trotts allt halvfinsk. XD nu sitter jag och kollar på HK.=) så ska fokusera på det. ses imorgon=)

I'm back ;)

hii, nu är jag tillbaka igen. och nu kommer lite uppdatering om vad som har hänt sen jag tog en liten paus, eller lite innan också. i tisdags förra veckan så åkte skollaget till stockholm och spelade semifinal mot stockholm och umeå. det gick väll sådär, vi skulle ha vunnit mot umeå men vi förlorade båda med 4-0. inte riktigt rättvist enligt mig men så gick det iallafall. efter det så gick vi på stan för våran fotbolls tränare i skolan ville vara snäll mot oss. =) han är ju bara föör bäst. bilder ska komma det lovar jag men jag orkar inte ladda upp massa bilder just nu. sen på onsdagen så fick vi nior sovmorgon till tolv för att vi var med och spelade dagen innan. ännu en gång tack till våran sjukt snälla fotbolls tränare. torsdagen så vart det dags för nationella i matte. vilket gick sådär. efter nationella kollade vi på en 3 timmar lång film och efter det fick vi sluta. SOFT!! fredagen fick vi reda på nationella matte, kommer inte riktigt ihåg vad jag fick på första delen men på andra fick jag alla rätt på G, alla rätt på VG och 2 MVG stjärnor så är sjukt stolt.=) på fredag kväll så hade mitt lag också serie premiär mot frövi. vi vann med 4-3 bra tjejer.!! Lördagen spenderade jag hemma på en solstol i solen. har fått lite färg faktiskt =D söndagen vart det lite egen fotbolls träning, lite teknik och skott, men tyvärr så sabbade jag foten, igenXD haha jag ska fan inte hålla på med sporter för jag gör fan bara illa mig. XD idag vart det skola igen som vanligt, föör segt. men det finns inget att göra åt det. imorgon ska det bli temadag. och nationella i matte och engelska. ORKA!!!!


kisses and hugs<3


PAUS.

hejsan, just nu känns livet tungt igen så jag kommer ta en liten paus. som ni kanske har märkt så har jag inte skrivit på ett tag och det är just därför. kommer förmodligen att försöka komma igån och blogga i helgen troligen på lördag så ni kan ju kolla min logg igen då. men just nu är det lite jobbigt med allt så vi får se hur det blir. hoppas dock att alla som läser min blogg mår bra.


XOXO



ORKAR INTE MER!!!

orkar fan inte att jävla människa har sprungit till mina tränare och sagt att jag tappat suget lite för fotboll. DET ÄR VÄLL FÖR I HELVET MIN SAK ATT SÄGA I SÅ FALL!!! fatta vilken jävla diskution jag hade med en av mina tränare. som bara fråga massa om allt. ÄR DET SÅ JÄVLA SVÅRT ATT INTE SNACKA OM MÄNNISOR NÄR DOM INTE ÄR MED??? det var iallafall jävligt jobbigt att stå och snacka med min tränare och förklara för henne att nej jag kommer inte att sluta på ett tag. jag skriver ju bara på MIN blogg om hur jag just då känner. HALLÅ! MAN KAN JU FAKTISKT ÄNDRA SIG!!! tycker bara att MÄNNISKAN som snackade med mina tränare kunde lära sig att inte snacka om mig med dom för det kan faktisk skada mer än det kan hjälpa. sen nu vill jag bara sluta det här inlägget med.. 


SLUTA FÖRSÖK ATT LEVA MITT LIV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ärligt låt mig vara ifred bara, kan det vara så jävla svårt eller???
detta är inte riktat till alla men till folk som är så jävla jobbiga så jag inte orkar med dom.....
ÅÅÅÅÅ DAMP JAG FÅÅR!!!!

The way it was

jaha helgen var inte riktigt som man planerade den. och själv får man ta skiten för det. är lite halvt sur just nu för att det aldrig blir som man planerar och när jag nu redan har sagt till mina tränare att jag inte kommer på lag grejen imorgon så kan jag ju inte bara komma. så det var ju kul det me, kommer få massa skit för det. men så blir det ju ibland när man prioriterar sina vänner. iallafall så var det ju planerat att brudarna skulle hem till mig idag och sova men så fick man sms igår av sandra som sa att hon inte orkade komma för hon hade sovit dåligt. sen så får man höra idag att sofia inet heller orkar komma för att jag tydligen hade sagt igår att hon inte skulle komma men det har jag inget minne av att jag har sagt, så då säger jag att jag vill att hon kommer. men hon säger att hon inte orkar åka till mig bara för det jag "sa" igår. aja shit happens, felicia kommer iallafall=D wiie ska bli så kul iallafall att träffa henne=) tyvär blir det inte så att hon sover över här men vi ska ha massa kul ändå =D


Mietek

temadag idag i skolan. satt i två timmar och lyssnade på när Mietek Groucher berättade sin livshistoria. han är en av få som överlevde förintelselägrena i tyskland under andra världskriget. han satt i 9 olika konsentrationsläger. och han var inne i gaskammare men lyckades smita. han har haft en sån himla tur som har överlevt men egentligen till vilket pris? hela hans familj dog i konsentrationslägrena. grät varje gång han berättade om hur dom dog i konsentrationsläger. grät varje gån han började gråta. Ååå seriöst vi kommer aldrig ens kunna förstå och känna hälften av det han har upplevt och kännt. köpte hans bok som han har skrivit. han kommer till och med att signera böckerna som man köper=)


Sluta!

Ååå nu är jag såå himla trött på att människor försöker leva mitt liv!
sluta med det, jag orkar inte. lev erat eget liv istället! bara för att jag inte är perfekt och ni vill gör mig perfekt. ni är inte heller perfekta så sluta var så jävla jobbiga mot mig om att jag inte är det. jag gör faktiskt mitt bästa i livet även fast det blir lite fel ibland. men jag vill uppleva saker sjävl utan att alla kommer och sägar till mig hur jag ska gara saker och när osv. jag vill lära mig sjävl. inte genom att alla säger allt till mig. så snälla sluta försök leva mitt liv!!!!


Underbara låtar av Ana Free



underbar låt<3

Ana Free är så himla bra på att sjunga.=D här gör hon en cover på Mr big - to be with you
älskar den låten<3


jag säger bara det!

Åååå jag okar fan inte! har suttit och skrivit sen jag kom hem idag och jag är fortfarande inte klar. har bara kommit till en bit in på mordet och jag orkar inte skriva mer. kommer fan bli klar klockan 2 i natt, ååå varför ska man vara så jävla dum i huvudet och vänta till sista minuten?? eller jag har skrivit lite innan men det är nu dan innan den ska vara inne som jag verkligen sitter och skriver. aja man lär sig av sina misstag. kan ju säga att jag har ingen aning om hur många koppar té med masssor av socker i som jag har druckit för att jag inte ska soma. för man kan ju inte säga att det är speciellt kul att sitta och skriva engelska uppsats. nää nu ska jag fan gå och sova för jag är sjukt trött av att sitta här och skriva. Åååååååååååååååååååååå panik jag får.... kommer fan inte hinna göra klert den.!! hjälp mig!!!!!!!


uppsats!

hejsa, hemma nu från skolan, eller jag har varit hemma ett tag. ska nu sitta och skriva klart min engelska uppsatts som ska in imorgon. och jag har bara skrivit inledningen. fan säger bara det att jag är såå jävla körd. Någon som vet något om JFK?? snälla isåfall skriv till mig, antingen här eller på msn [email protected]. skulle vara jätte snällt. kan också säga att den ska skrivas på engelska så om någon känner sig duktig så kan dom ju få skriva den till mig. aja ska väll börja skriva nu så kanske inte blir så mycket mer uppdate. men ha det så bar så länge ;)

back from football

hem nu från fotbolls träningen, gick väll sådär med tanke på att min fot inte har blivit så mycket bättre. får se om det kanske blir operation ellr inte men just nu gör det väldigt ont!. resten av dagen har varit sjukt kul. har ju träffat alla mina underbara vänner i skolan. tog lite kort som jag kanske lägger upp sen. men har inte så mycket tid nu med uppsats skrivande och träningar. imorgon får jag se om jag hinner lägga upp bilder från vemdalen och lite annat. men nu ska jag dricka lite té och sen ska jag hoppa i säg och sova lite för ärligt talat så är jag lite trött nu. så ses någon annan dag.

XOXO<33

love hurts, but i will change for you<3

bara för att du är helt jävla perfekt och har världens bästa självförtroende och tror att jag ska vara lika dan. jag är inte perfekt och jag har inget bra sjävlförtroende. det kanske ser ut som jag har det när jag är med mina underbara vänner, för dom gör så att jag inte är nervös men så fort som jag ser dig så blir jag jätte nervös. det kanske är svårt för dig att förstå det, du har ju aldrig upplevt det. jag blir bablande dåre som snackar om allt och inget eller så blir jag knäsvag och gömmer mig bakom mina vänner. vet att det kan vara svårt att vara den jag gillar men jag ska ändra mig det lovar jag!<3

jag gör det för din skull och jag hoppas att du vill ge mig en till chans!<33


åå orkar inte!

sorry för dålig uppdatering men orkar inte skriva så mycket just nu. det får fäcka med ett eller två inlägg nu ett tag tills jag orkar blogga mer. men idag har jag inte gjort så mycket har bara cyklat lite med danni vi tänkte bara ta en liten tur men vi cykla mot latort/holmstorp sen hamna vi mitt ute på E18 haha fattar fan inte hur vi lyckades men det gjorde vi. haha bara vi två kan lyckas med det. XD aja kul var det iallafall. sen är jag lite besviken på vädret. vart försvan solen som var här igår?? vill ha tilbaka den nu!! imorgon börjar skolan och jag orkar fan inte! fick mina omdömen och dom såg väll sådär ut.XD haha stog typ på alla att jag snackar massa på lektionerna och håller på massa med mobilen. haha det kan ju inte stämma..XD för det händer ju "inte" på alla lektioner, haha. det ska iallafall bli kul att träffa alla tjejerna i skolan, har saknat dom som fan. har lyckats träffa felicia, sandra och amanda på lovet vilket har variot jätte kul men saknar ju resten också. ´=)  nu ska jag dra ett tag blir nog kanske ett till inlägg sen ;)


Fun, Fun med Sandra

vaknade kl 8 idag eller jag gick upp då iallafall. satte mig på verandan i solen och värmen föör skönt var det nästan 30 grader. sen åt man frukost och tog efter det en lite cykeltur för ingen av mina kompisar hade typ vaknat och det var ju ett jätte härligt väder hela dagen så det var jätte skönt. kom hem igen och la mig i solen och sola, läste lite på min engelska bok också (har ju en tävling mot engelska läreren så måste ju läsa massa nu). sen hjälpte man pappa att byta däck på bilenefter det så drog man till stan för att träffa sötisen Sandra=D åkte lite moppe och tog massa kort. sen våldgästa vi Amanada lite också. föör kul var det. amanda vart jävligt shockad när vi kom, haha. var så himla kul agtt träffa dom. har inte träffat sandra på över en vecka så har saknat henne massor. Amanda har jag inte träffat på över 2 veckor tror jag så henne har jag verkligen saknat så man kan ju säga att det var en väldigt lyckad dag. när man kom hem från stan så gjorde man inte så mycket, åt lite ben & jerry's glass som är föör jävla god!! folk som inte smakat måste köpa den nu!! värt pengarna! nu sitter jag och segar framför datorn och tv. ska väll snart sova för har inget bättre för mig. imorgon får jag se vad som händer. vill träffa sofia för jag saknar henne som fan men hon har match så jag får se om jag kan träffa henne något. hoppas det.! men om det är någon som vill göra något imorgon så är det bara att höra av sig ;) puss och kram från em<33


bilden är från idag. jag till vänster om ni inte viste det och sötisen sandra till höger. älskar dig tjejen<33

HEMMA!!

hejsan readers.
nu är man hemma från ett grymt kul påsklov med felicia i vemdalen. har åkt massa snowboard och badat har man också gjort sen har man gjort mycket mer men det kommer jag lägga upp ett till inlägg om lite senare. har dock saknat alla i örerbro, men nu är man ju hemma igen så då blir det till att träffa alla.=) kan också säga grattis till felicia som igår blev faster igen till en jätte söt liten kille=D. orkar inte skriva nu så mycket mer men det kommer mer senare. XOXO


Vemdalen

jaha då kommer inte lilla jag att uppdatera på en vecka för imorgon åker jag med den bästa Felicia, till Vemdalen. det ska bli så jävla kul asså. kommer att lägga upp lite bilder och så när jag kommer hem men har inte tillgång till internet i stugan så det här får bli det sista på en vecka. hoppas alla får en bra påsk, för jag komemr att ha den bästa med älsklingen<33 aja ska sluta skriva nu och gå och sova. ses om en vecka=D
by the way! Brad Pitt är ju bara såå jävla snygg i troja =)<33


snabb!!

snabbt inlägg här nu..
kommer inte hinna blogga så mycket nu för jag kommer att åka bort i ev vecka men sen kommer det massa uppdate. det lovar jag. kan väll säga att idag har jag varit på bio med skolan. såg en film på tyska.=S men den var helt okej. sen åkte man tillbaka till skolan och hade 2 lektioner. sen åkte man hem och hängde med grannen. drack milkshakes ute i solen. för det har ju varit hur jävla fint väder som helst idag i örebro.=D sen träning för någon timme sen, fyspass. sen nu ska jag sova för jag är föör trött. ska se om jag hinner blogga något imorgon, annars får ni vänta en vecka ;) XOXO


palla plugget!

hejsan readers!
är så sjukt less på att plugga, sitter  just nu och försöker skriva min engelska uppsats som ska vara inne veckan efter påsk lovet. jag har kanske skrivit 4 rader!!! och det ska vara en jätte stor uppsatts. jag fattar inte hur jag ska klara det. har ingen ork till att sitta ock skriva massa. hjälp mig någon! ska skriva om JFK, usa:s 35:e president. kan inget och ärligt talat så orkar jag inte leta fakta heller. men om jag ska ha en chans att höja mig i engelska så lär jag nog förrsöka börja snart... aja får se om jag bloggar mer sen... see yaa<3



bilden bjuder jag påXD

RSS 2.0