THAILAND!!!

nu drar jag till thailand och kommer aldrig mer hem!!
haha joo men inte förens om 2 veckor, så ni får alla ha det så bra i kalla och regninga sverige;)
kommer tänka på er när jag ligger på en strand i 30graders värme och bara mår gott.
det kommer bli föör skönt, men komer sakna er alla,(ni vet vilka ni är)
XOXO em

amanda haraldsson<33

ååå dena underbara människa är ju bara en av dom bästa som finns<33
träffade henne igår och jag insågverkligen hur mycket som jag saknat henne, det är sjukt hur man kan glida ifrån några av sina bästa vänner. men gymnasiet är faktisk jobbigt men jag känner att jag måste börja prioritera vissa saker nu. skolan måste ajg prioritera för jag vill ju ha ett bra jobb och då måste man ju ha bra betyg, men jag känner också att jag måste närstan prioritera mina vänner nästan mer för egentligen så har jag ju hellre massa vänner och ett rätt bra jobb en ett sjukt bra jobb och inga vänner. men som sagt så gäller det ju att prioritera och amanda har jag tyvärr inte prioriterat tillräkligt mycket på men det är u svårt när hon har ett liv och jag ett annat hon har ju inte alltid tid när jag kan och tvärtom. men nu ska jag verkligen skärpa mig och börja vara mer social. men samtidigt som jag tycker så, så är jag sjukt trött på örebro, vill bara bort och jag funderar ärligt på att flytta till sundsvall, bara för att få ett miljöbyte, tror dock inte att mina föräldrar går med på det poch jag kommer sakan mina vänner så sjukt mycket men jag orkar ändå inte bo här. det är för mycket skit som händer här hela tiden. aja jag får se hur jag gör. blir ju troligtvis att jag stannar men jag kommer nog att resa ganska mycket upp till sundsvall. men nu måste jag dra ha ett skönt lov<3

älskar dig amanada, hoppas vi inte gliderifrån varandra nåtot mer<33

vila i frid<3

okej, jag vet att min uppdatering har vart skit dålig men jag har ärligt inte orkat. i torsdags efter skolan åkte jag till sundsvall för att gå på begravning på fredagen. min gammelfarmor gick nyligen bort. hatar begravningar, det här vart min tredje. så jag har inte riktigt orkat blogga, sen har jag haft fullt upp med massa annat också, ska ju åka till thailand idag så har lite panik med packningen. så tyvärr kommer nog inte heller uppdateringen att bli bättre. men får väll se om jag kanske lyckas slänga in ett blogginlägg från thailand. aja nu ska jag iallafall packa, fixamig sen åka in till stan och lämna mobilen på lagning sen åka hem och packa lite mer.
ha ett sjukt bra höstlov nu alla<33
 


emsays?

good night;)


redovisning.

Ååå har panik för den här jävla redovisningen som vi ska ha imorgon. är inte helt nöjd med det som jag har skrivit och sen så kan jag inte en prata. Ååå får panik. sen så orkar jag inet ens öva, så jag kommer få ig på den hrä saken. åååå damp jag som ville ha ass bra på det här projekt arbetet. aja så får det väll bli.. orkar inte bry mig.

pluggar spanska?

nja tror inte det va..xD hahaha nee jag lyssnar på musik istället, haha inte så bra med tanke på att det ska in imorgon, haha. aja jag får väll gör som jag gjorde igår. plugga till klockan 12.. kan faktisk konsentrera mig bättre på kvällen. men ååå jag vill ut!, tror jag kanske går på en liten promenad eller något. får se om jag orkar. aja ha en bra kväll alla som läser och sov gott sen när ni går och lägger er, kärlek från em<3

Shopping med Manda<33

jaha idag var man till skolan och jobbade med projektarbetet som ska vara klart på torsdag eller det ska redovisas då. så nu blir det till att öva så att man kan hela. efter skolan drog jag och träffade amanda, har saknat henne sjukt mycket, måste ses snart igen gumman, iallafall så drog vi upp på stan och shoppade lite, jag köpte ett par nya skor och lite underkläder, manda köpte lite småsaker:)
kommer verkligen på hur mycket man saknar någon när man inte har sett personen på länge, nu får vi fan hålla kontakten älskling<33

nu blir det nog till att plugga lite spanska. haha Åååå orkar inte.

gammal bild på mig och amanda från i våras<3

är i skolan..=/

ja då sitter man här i skolan igen, väntar på att min spenska lektion ska börja, om en halvtimme!. orkar inte, vill bara hem och sova, men idag blir det nog som igår. Plugg, plugg, plugg har inte så många val om jag ska till felicia imorgon.. men jobbade faktisk ganska myckt igår. så det är kanske inte sjukt mycket kvar..=) men men vad gör jag inte för min lilla älski<3 aja nu ska ajg väll jobba lite mer, see yaa;)

Orka plugget!

jaha då har man suttit hela dagen med skolarbete. fattar inte hur jag orkar, eller det gör jag ju inte för jag har dunkat huvudet i väggen ett antal gånger. aja måste man så måste man och gymnasiet är ju frivilligt så jag kan ju egentligen inte klaga när jag får gå i skolan helt gratis när inte ens hälften av världens befolkning får det. så jag ska nog egentligen hålla tyst och va jävligt glad över att jag får gå i skolan och till och med får betalt för det. nu ska jag nog sova lite, skönt med sovmogon och den tänker jag verkligen utnyttja och sova ikapp lite tror jag. eller så blir det till att jobba ikapp, vilket det nu än blir så kommer jag iallafall ikapp något jag ligger efter i..xD haha lite kul humor så här på kvällskanten.. ne men uppdaterar nog lite mer imorgon. sov gott alla där ute! love from em.<3

Företagsekonomi A

jaha då sitter man i skolan igen. lyssnade nyss på en föreläsning i 50 minuter nu ska man jobba på med uppgifter sen blir det samhällskunskap resten av dagen. kul kul.. nja eller när man har bra lärare så blir det ju alltid roligare. men kan ju inte precis säga att ämnet är det roligaste. men vi får väll se. nu är det inte heller länge kvar tills jag drar utomlands! föör skönt ska det bli, bort från Sverige och allt skit. skönt att bara koppla bort och inte tänka på allt skit, synd bara att min lilla felicia svahn ska fylla år då..=( men det blir till att fira henne innan och efter. aja nu måste jag väll jobba lite.
ha en bra dag!=)

you don't love me any more...

ligger i korridoren till mitt rum och lyssnar på musik. haha inte för att jag vet varför men men sår är jag ibland. haha lite udda. men orkar inte riktigt gå in till mitt rum så det får bli till att ligga kvar här ett tag till, tills pappa skäller på mit att gå in eller något.. haha.

SM...=(

han inte skriva något igår men det var iallafall SM match igår mot Qubik vart 1-1 vart det efter full speltid så det vart förlängning 2-2 efter 20 minuter då, så det gick till straffar där vi förlorade. så nu är vi ute ur SM. men man kan ju glädja sig med att säga att vi är bland dom 5 bästa i Sverige så inte ska vi vara så sjukt besvikna på oss själva istället ska vi väll vara mer besvikna på tränarna som coacha laget dåligt för när det är 1,5 minut kvar så kan ju inte hela laget behöva gå upp på en hörna. seiöst det fattar ju t.o.m jag. man säkrar ju med typ backlinjen. men aja gjort är gjort. det blir iallafall skönt för mig att få sluta nu. kommer dock att sakna alla tjejerna men jag har lovat att komma och kolla när dom spelar.=) om 20 minuter blir det engelska och projektarbete. jaaa!!! eller inte!


home sweet home

jaha igår vart det träning med brudarna, sista innan matchen på söndag, då det blir SM kvartsfinal på behrn arena, så kom och kolla om ni vill=)
sen efterd det så drog man med wiktoria, melisa, fanny och sosso för att festa lite men festen vart instäld, lite synd men, men så kan det bli ibland. sen vart vi jagade av några raggare dom skrämde livet ur mig.. snälla VÄX UPP!!!!! känndes som att man var med i en skräckfilm. aja vi gick som sagt omkring på stan massa och ja jag vet inte riktigt vad vi gjorde. sen vid typ 1 kanske så drog fanny hem sen följde vi sosso hem och sen följde vi melisa till bussen och då var det bara två kvar.. så gick vi och träffa lite ,mer folk. på tal om att träffa folk så träffade jag amanda igår på stan, kom på då hur mycket jag har saknat henne måste försöka se henne snart igen. men så efter ett tag till på stan vart vi fett trötta och gick hem till wiktoria och sov, föör skönt.
idag så gick vi lite på stan och kollade innan jag åkte hem...
gillar min lunch jag åt idag. milkshake och 3 bullar. haha inte bra!XD
men aja ska väll kolla på sverige vs danmark idag om två timmar, men skulle vilka kolla på den med några kompisar men aja får väll se hur det blir. nu ska jag dra ut ett tag tror jag eller så blir det till att sova lite. ha det bäst alla som lyckas läsa detta=)<3

spanska snart!

sitter i skolan med melisa och roar oss lite med att ta kort...haha snart blir det spanska och jag ska få anpassad studiekurs, hahaha jag rä inte så jätte bra.. sm nu på söndag! kom och kolla, den är på behrn arena kl 18.30, så kom om ni inte har något annar för er.. det är kvartsfinal i sm!!!

skola

sitter i skolan, var nyss pressbyrån och köpte en varm choklad, mums! nu blir det samhällskunskap och redovisning. jäkligt nervös för jag och wiktoria gjorde arbetet på bara 2 dagar typ.. men så är det ibland. hoppas det går bra iallafall=)

bland dom 8 bästa!!

hemma nu efter sm kvalet som gick skit bra!!!!! första matchen vanns med 3-1 julia gjorde första målet, wiktoria andra och jag tredje på assist från wiktoria (kommer fortfarande ihåg den sjukt fina passen!) grymt bra spelat alla den matchen straffarna vanns också den matchen med 5-0 sjukt bra streffar matilda, melisa, astrid, wiktoria och mimmi!!!! mimmi i målet också gjorde så jävla bra räddningar och läste dom totalt. andra matchen vanns med 4-0 gjorde dom 2 första målen på mycket fina assist från wiktoria och elsa, sen gjorde elsa tredje målet och wiktoria gjorde fjärde målet med ett kanonskott i högra krysset, jävlar vilket skott tjejen!! asså alla tjejerna ska ha beröm för om inte alla hade varit så sjut bra som ni var så hade vi inte vunnit det är en otroligt fin laginsatts som vi gör och jag kan ärligt inte fatta att vi nu är bland dom 8 bästa lagen i Sverige! matilda gumman måste nu bli bättre tills kvartsfinalen och nu blir det bara att tagga tills nästa gång. hela backlinjen rockar fett inte mycket kommer förbi er! mittfältet gör ett otroligt jobb, ni jobbar otroligt hårt och vinner boll som få kan och levererar sjukt fina passar fram till forwards som man egentligen bara kan drömma om!!. sen måste jag ju såklart ge beröm till mina forwardkolegor som är så sjukt bra att jag ibland tror att jag drömmer! mimmi i målet är ju kung om inte annat i målet. hela laget är stjärnotr i mina ögon och jag är otroligt glad över att få spela med er!<3

SM!!!

snart drar ösk bruds till Lindköping och spelar SM.. det kommer bli så jävla kul!! har verkligen saknat det här laget och det är alltid kul att spela med dom. så det här blir det sista jag gör som fotbollsspelare på ett tag nu. efter som jag komemr att sluta. får se i vår om jag börjar igen men just nu så funderar jag på att börja på någon annan sport, tips är varmtvälkomna=) men vill bara ha kul inte sattsa. så funderer på att starta ett innebandy lag eller något typ som bara spelar för att det är kul eller något, får se:P men nu ska jag tagga som f*n till SM.. ses imorgon eller på söndag igen. tills dess kan ni ju lyssna på alla låtar som jag laggt upp och den hätr låten..


massage;)

god morgon alla kära örebroare och även ni som inte bor i örebro.
igår var man på massage och blev mördad, ne men fick en riktigt djupgående massage. riktigt skönt om man bortser lite ifrån att han hittade alla ställen som jag hade ont. även ställen som jag inte viste att jag hade ont i. för er som bor i örebro kan jag rekomendera HULAS som ligger vid konserthuset. riktigt bra massörer har dom. han som jag masserade mig hette Benny. aja nu sitter jag på företagsekonomin i skolan, lyssnar på lite musik för jag är klar med det vi skulle göra. ha en fortsatt bra dag idag.
whit love from em

RSS 2.0