colombia..

jaha nu har jag äntligen tänk att skriva min uppsats om colombia. haha lite sen kanske jag vet men den måste ju göras så nu får jag sluta skjuta upp det och ta tag i mitt lite så att det blir gjort. inte på det bästa humöret idag så det passar ju bra då att plugga och inte vara social.. haha, rolig person jag är. men aja ska bli bättre på det här som kallas planering.
sen en sjuk sak också, jag tränar ju inget nu eftersom jag har slutat på fotboll tränara bara 3 gånger i veckan med skolan. men jag har ändå gått ner i vikt. och det är inte bara några gram eller hg utan 3 hela kilo har jag gått ner... :O shockad för jag äter inte dåligt tvärt om jag äter helatiden.. fattar det inte, tror att det kan vara så att jag tappar mina muskler nu men aja jag får väll börja träna lite mer då..xD vill ju inte bli ett benrangel.. haha, inget illa med det me det är inte jag... aja puss per er alla sociala människor idag jag ska gå i dvalar med datorn och musiken lägger väll upp lite mer inlägg sen... love yaa;)

sundsvall!

jaa nu är det bestämt då jag ska upp till sundsvall den 17 eller 18 och sen ska jag vara där tills den 22. åå det kommer bli så jävla kul!! ska bo hos anna och jimmy är det nog bestämt. haha dom kommer inte oka med mig, kommer sluta med att jag bor ute på gatan.. haha. ne men det blir chill. så blir det till att träffa nelly för första gången ååm fan vad kul jag vill att det ska vara den 17 nu!!! aja ska boka tåget idag så att jag kommer upp dit:P

btw. så var jag hos wiktoria igår tills idag, föör kul älskar dig bby<33

i'm such a bitch, hahahaha!!

citat

För att komma till källan måste man simma mot strömmen. /Stanislaw Jerzy Lec

jag har hört att det går bra att plugga..xD


sweet child o'mine

sitter hemma och lyssnar på sweet child o'mine, dagen hittils har vart skit.. så den får väll fortsäta så.. tänkte försöka skriva klart min novell och en annan uppgift ikväll. så det blir plugg och massa musik. skitkul jag vet..xD men fick ett sms från sandra för ett tag sen om att träffa henne, felicia, sofia och melisa nästa helg=D vilket kommer lbi ass kul har verkligen saknat det gänget<3 så det blir en fika och kanske så lyckast jag tvinga med dom på hockey ( min nya sport ) haha.. ne men det kommer bli ass kul, träffade förövrigt sofia idag och guu när man träffar någon man inte sett på ass länge kommer massa minnen tillbaka och gu vad jag har saknat henne<3 saknar alla i min gamla klass ass mycket även om den nya är bra också så var min gamla fett skön..haha men nu måste jag plugga iallafall.. "you make my head spinn!!!"

fuck you, fuck you, fuck you!!

asså hur mycket pms får man ha egentligen åååå kan du inteb bestäma dig någon gång?? jag orkar inte med dig snart!! ge dig för i helvete sluta bli arg på småsaker. jag är inte perfekt och inte seriös helatiden..!!!

matte..

ja men vad kul hela den här dagen har varit då.. fotboll på morgonen sen samhällskunskap somnade nästan på den lektionen, inte för att det var tråkigt utan för att jag sover för lite..  nu ska det bli matte också och jag är ju så duktig att jag har glömt miniräknare hemma... ååå gick ju nyss och köpte batterier, aja är man duktig så är man. har också bestämt mig nu för att skita i att jobba i jul. jag ska istället åka upp till sundsvall och hälsa på min saknade släkt. älskar min släkt vi har ett sånt band mellan oss och jag har alltid kul med dom. så det är bestämt ska bara fixa tåg upp också. vill att det ska var jul nu!!

Killar och jag..

en kille gillar bara mig till jag börjar gilla honom. fattar inte hur det kan vara så?
men jag kan inte skylla det på någon annan jag kan bara ändra på mig själv och försöka bli den personen som jag inte är så att killarna kanske stannar istället för att gå. men jag evt inte hur jag ska vara för att dom ska stanna jag försöker med att vara trogen och visa att jag gillar han men tydligen gör jag fel med det.. jag kanske ska avra otrogen och ignorera han men det är inte jag att v ara så. så snälla kan inte någon bara berätta för mig hur fan jag ska vara för att dom jag gillar inte ska lämna mig.. snälla det skulle uppskattas!

IKEA

idag har jag sovit tills 12!, sjukt skönt men inte så konstigt eftersom jag inte går och lägger mig så tidigt på kvällarna. så någon timme efter att jag vaknat så åkte jag och mamma till marieberg och handlade. det blev lite små korgar och en sak till garderoben som fick följa med mig hem. så nu ska mitt rum bli organiserat. haha. alla som har sett mitt rum vet vad hag pratar om. det är hur mycket saker som helst som bara ligger överallt men nu ska det bli ändring på det=) men inte idag förnu ska jag plugga!

Hockey??

jaa idag har jag vart och kollat på hockey, Örebro HK mötte Bofors och jag är faktiskt lite förvånad att jag tycker om den sporten.. hehe. var faktiskt rikigt kul att kolla. martin som fick mig att gå och kolla gjorde ett mål så tummen upp till han. dom vann matchen också kommer dock inte ihåg med hur mycket men det var en ganska självklar seger. dom ledde hela matchen. kan också säga att jag egentligen inte kanske ska gå och kolla på matcher eftersom jag är en övertaggad liten sak, haha. sen drack jag 2 Burn energi drycker innan så hade lite mycket energi i kroppen. men jag hatar att förlora jag är en tävlings människa och om jag hejjar på ett lag så blir det liksom inte så jätte bra, är inte så snäll då. haha. danni kan intyga att jag vid flera tillfällen sa "tackla in han i sargen!!" ,"dommar jävel" kom väll också fram m.m. men jag kan inte hjälpa det, ska man hejja på ett lag ska man göra det ordentligt! men nu har jag blivit övertaggad på hockey så vi får väll se vad som händer. har iallafall tänkt att gå på lite matcher om jag kan... alla örebroare måste iallafall kolla på vårat hockey lag dom är bra!! så kom och stödj dom=) idag spelar dom kl 11.30 i vinterstadion så gå dit och titta!! nu ska jag chilla lite vid datorn och se om jag kan hitta några sociala människor. önska mig lycka till..

I am not an angel

jaha idag har det inte hänt så mycket än, har städat och så.. ska åka in sen och kolla på hockey. men väntar på att danni ska svara om hon ska med eller inte... hoppas det för det skulle bli så kul att se henne:P aja vå får väll hoppas på det bästa..

STÄDA?

jaa jag är så himla tråkig just nu så jag tänker städa på en fredag... men jag är jätte trött och orkar inte dra iväg. så jag ska städa lite och sen kolla på män som hatar kvinnor.
sen är jag inte riktigt på humör för att göra något för jag fick reda på att min kusin ligger på sjukhuset med sitt barn. så jag är sjuk orolig för henne. tror min jimmy sa något om att det var gulsot... så just niu går alla mina tankar till henne<33
kusin bli bra igen! älskar dig så otroligt mycket saknar livet i sundsvall som jag lever när jag är med er. kärlekern i släken är stor<33

sovmorgon, jo tack!

såå jävla skönt med sovmorgon, sov tills nu men det kan man ju förstå för jag kunde inte somna direkt utan jag var för uppstelt så somnade väll kanske kl 6, hehe inte så jätte bra kanske men men.. nu ska det nog bli lite plugg sen får vi väll se. hoppas alla får en bra dag..=)

NEW MOON!!!!!!

ååå kom precis hem från stan och BIO salongen!! såg NEW MOON med några tjejer från klassen<33 och kan ju bara säga att alla bara måste se filmen sjukt bra. längtar tills nästa film kommer ut.
ibland är livet underbart!!<33
kan också säga att jag hade ass kul på g-vik med skolan. vi hade hela äventyrsbadet för oss själva typ. så petter visade sina DJ kunskaper och vi shejkade loss. kan ju bara säga att min skola äger alla andras ganska hårt!!! TBS is the shit!! love it for life<3 hehe. men nu ska jag iallafall sova. och eftersom vi badade på g-vik idag så får vi ledigt imorgon...
älska livet just nu!!

the best night ever!!!

frida=)

slutade skolan för ett tag sen nu blir det hem till frida innan vi drar till gustavsvik och badar lite och sen blir det BIO!!!!!!!!!!!=D


unstoppable

ne nu blir det duschen och sen ska jag dricka varm o'boy,
kanske skriva lite mer på min novell vi får väll se
ha en bra kväll nu alla=D

allt kan inte alltid gå som man vill...

Every rose has it's thorn
Just like every night has it's dawn
Just like every cowboy sings his sad, sad song
Every rose has it's thorn

Though it's been a while now
I can still feel so much pain
Like a knife that cuts you the wound heals
But the scar, that scar remains


Novell

sitter just nu och skriver en svenska novell, hoppas att den blir bra men det vet jag inte än. jag vet vad den ska handla om men jag är inte bäst på att skriva.. men det är bara att göra sitt bästa och hoppas att läraren tycker om den=)

hemma..

jaa idag vart det ingen skola, mår inte precis bättre idag än vad jag gjorde igår... men tror ändå inte att jag missar speciellt myket. ska jobba en del hemma nu, hoppas alla andra mår bättre än vad jag gör.<3


Usch!

illamående is the shit... bokstavligt!!!
ska gå och dö lite nu.. men nu kan ju ha det bra fortfarande;)

vem är bäst??

Ååå shit vem är bäst?, vem är bäst?? fixade ett MVG på företagsekonomi provet idag!!! grym är man, haha... fick också reda på av min engelska lärare att om jag fortsätter som jag gör nu så kan jag få MVG i slutbetyg.. ååå ibland är livet härligt!!

Kulturnatten

åå jag vet att jag är skit dålig just nu på att uppdatera men jag har inte tid. men det ska jag bli bättre på nu jag lovar. iallafall så var jag med jennifer i fredags på kulturnatten, ass kul var det faktiskt träffade massa jag kände och så hände det lite roliga saker också, haha. sen var det ju såklart ASSS kul att träffa jennifer igen, vi ses ju inte så ofta längre eftersom vi inte går på samma skola och båda vi har mycket i skolan men det måste i ju ändra på. sov hos henne igår till idag så det var ju lite bättre, vi gick till en bensinmack och köpte burn och han som satt i kassan måste inte ha haft många kunder för tror säkert att han sa hej hej 4 gånger och hej då också eller så var han bara över social. sen var det ju också kul att jag lyckades sova längre än till klockan 6 idag=)
har fan vaknat av mig själv kl 6 varje dag vilket är både bra och dåligt. men nu ska jag plugga lite och sen blir det SÄNGEN!!! älskart haha. loveya;)

rolig dag...

började 8.00 slutade 15.30 hade 2 lektioner och säkert över 4 timmar hål. en lektion vart inställ och det var den längsta lektionen och nästsista... sjukt seg dag...

hemma..

hemma nu och här komemr det lite bilder...

hittade nomo=)
¨


baby elefant<33

monkey=)

skön lösning där...

hotellets namn


hem...

jaha da ska man aka hem imorgon fran soliga och varma thailand, till kalla sverige. men men inte sa mycket att gjora det ska iallafall bli kul att traffa alla igen efter 2 veckor:)

meddelande fran thailand.

hur javla underbart det an ar i thailand sa ar det inte samma sak utan sina vanner. saknar er otroligt mycket, hittils har det gatt ganska bra att tillbringa tid med foraldrarna men vi far vall se i veckan vem som dodar vem forst.. eller om vi alla kommer hem..xD men nu kan jag inte vara inne langre for jag far hemlangtan..<33


RSS 2.0